usi intrare omega tamplarie focsani vrancea
usi intrare omega tamplarie focsani vrancea
usi intrare omega tamplarie focsani vrancea
Usi intrare
Structura realizata atat din aluminiu cat si din orice gama de profile din PVC. Usile sunt placate cu foi de aluminiu, fixate pe structura usii. Acest sistem ofera un design foarte variat, o buna izolare termica si fonica, rezistenta la intemperii si mai ales o securitate ridicata.

Varietatea foarte mare de modele va ofera posibilitatea de a alege designul potrivit locuintei dumneavoastra. De asemenea, pentru o individualizare maxima, se pot decora cu panouri de sticla, accesorii din otel inoxidabil si cu panouri structurale din aluminiu.

Totodata, manerul poate fi din materiale variate precum otel inoxidabil lustruit, aluminiu mat/lacuit, alama lacuita. Exista o gama larga de produse din aceasta categorie, avand posibilitatea de a alege forma si marimea dorita a manerului.

Materialele sunt rezistente si stabile în timp, imaginea nefiind afectata de intemperii. Corespunde unor cerinte stricte de securitate, fiind încadrata în clasa de siguranta WK2. Balamele sunt solide, tridimensionale, reglabile, închiderea se realizeaza în 5 puncte. Usile pot fi actionate manual sau electric, comandate cu amprenta, card, telefon mobil sau alte dispozitive, oferindu-va o siguranta constanta.

Montajul în mai multe puncte perimetrale asigura usa împotriva smulgerii din gol. Profilele din PVC contribuie la izolarea superioara a usii, evitandu-se puntile termice.

Garniturile sunt perimetrale, duble. Pragul este, de asemenea, izolat.

- Catalog de usi exterioare PRO OMEGA
- Catalog usi Gama Line OMEGA

In situatia in care doriti sa beneficiati si dvs de avantajele produsului Omega Tamplarie, va rugam sa ne contactati.
Vezi galerie foto