usi culisante omega tamplarie focsani vrancea
usi culisante omega tamplarie focsani vrancea
usi culisante omega tamplarie focsani vrancea
Usi culisante
Prin suprafetele vitrate dispuneti de mai multa lumina in incapere. Pragul este montat in pardoseala, astfel incat trecerea de la interior catre exterior se realizeaza la acelasi nivel.

Datorita latimii mari, de maximum 2.5 m/canat mobil, ofera dechidere living-ului. Totodata, poate acoperi goluri de pana la 10 m latime si 2.4 m inaltime (in varianta doua canaturi fixe in lateral, plus doua canaturi mobile pe centru).

Cu un sistem exclusiv de ridicare, glisarea laterala a usilor formeaza un ansamblu de dimensiuni reduse, iar miscarea se poate automatiza, ceea ce la alte sisteme e imposibil. Astfel, culisarea este mereu controlata, silentiosa si extrem de facila.

Controlul ridicarii si glisarii se realizeaza prin actionarea manerului.

Usi culisante paralele

Dublu sistem de deschidere: deschidere culisanta prin care spatiul din interiorul camerei este protejat si deschidere rabatata ce ofera posibilitatea de a aerisi incaperea, fara a creea curenti de aer; acest sistem asigura o etansare foarte buna.

Permite deschideri de pana la 1.5 m/canat si inaltimi de max. 2.3 m. Se poate monta geam termopan (max. 44 mm, cea mai mare grosime actuala) prin care se asigura o izolare fonica si termica superioara.

Mecanismul mZ presupune controlul fortat al bascularii astfel incat usa poate fi actionata cu o singura mana, foarte usor.

Se pot monta rulouri sau plase de tantari.

In situatia in care doriti sa beneficiati si dvs de avantajele produsului Omega Tamplarie, va rugam sa ne contactati.
Vezi galerie foto