pereti cortina omega tamplarie focsani vrancea
pereti cortina omega tamplarie focsani vrancea
pereti cortina omega tamplarie focsani vrancea
Pereti cortina
Peretii cortina sunt fatadele din sticla si aluminiu autoportante cu proprietati fono si thermoizolante. In funcție de vizibilitatea profilului peretii cortina se clasifica in trei tipuri: format clasic, semistructural si structural.

Peretii cortina se impart din punct de vedere constructiv in:
- standard,
- structural,
- semistructural.

pereti cortina focsani vrancea


Aceste sisteme au sticla prinsa de structura cu presoare si capace (acestea avand diferite forme de la la una clasica, minimala, pana la cele proeminente tip aripa-oviva), atat pe inaltime cat si pe latime sau numai pe o directie .Pe cealalta directie se practica o prindere speciala, ascunsa, la exterior vazandu-se doar sticla si sigilantul dintre sticle.

Exista si varianta in care toata fatada este numai sticla, toate prinderile fiind ascunse.

In aceste structuri se insereaza deschideri special concepute pentru a asigura o izolatie corespunzatoare dar si pentru a se integra perfect in conceptul de fatada de sticla. In functie de varianta sistemului exista deschideri cu rama la vedere sau cu rama ascunsa (de afara se vede doar sticla).

Montantii si traversele au latimi mici in raport cu sticla (50mm) diferitele nivele de rezistenta asiguranduse prin cresterea in adincime a acestora, fara a modifica suprafata vitrata.

Marea varietate de montanti si traverse pot satisface, constructiv, toate cerintele arhitecturale.

In situatia in care doriti sa beneficiati si dvs de avantajele produsului Omega Tamplarie, va rugam sa ne contactati.

Vezi galerie foto