obloane omega tamplarie focsani vrancea
obloane omega tamplarie focsani vrancea
obloane omega tamplarie focsani vrancea
obloane omega tamplarie focsani vrancea
obloane omega tamplarie focsani vrancea
Obloane
Obloanele indeplinesc functiunea de ornament de siguranta pentru o perioada moderna a renasterii. Elementul care de secole a indeplinit functia de aparatoare impotriva vantului si a intemperiilor, fiind inlocuit ulterior cu sticle performante, este astazi din nou pentru case un element decorative modern. Obloanele sunt mai ales in tari europene sudice, o alternative care inlocuieste cu success jaluzelele. Folosite ca protectie a suprafetei ferestrei sau ca protectie solara. Cu lamele fixe au mobile.

Obloanele indeplinesc toate cerintele cu privire la functionare optimala si aspect modern, si sunt astfel alternative de durata a obloanelor obisnuite din lemn. Astazi pentru decorarea in stil a fatadei unei cladiri, pe langa alegerea ferestrelor, trebuie avuta in vedere si alegerea obloanelor potrivite pentru viziunea perfecta de ansamblu a unei cladiri.

Din acest motiv obloanele sunt fabricate individual exact dupa masurile ferestrei. Potrivite ca forma, culoare si stil personal. Ca element aditional in perfecta armonie cu fereastra. Obloanele sunt usor de intretinut si durabile in timp. Obloanele colorate nu vor mai fi niciodata vopsite ulterior. Prin curatare cu apa obloanele isi recapata luciul initial.

Ele pot fi comandate intr-o gama variata de culori chiar si imitatie lemn (stejar auriu, nuc, mahon, wenge, etc...)

Caracteristica aparte a obloanelor moderne cu lamele fixe, chiar si in starea inchisa este posibila aerisirea camerei, avand o distanta de 5mm intre lamele, pentru o ambianta cat mai placuta in intreaga casa.

Obloanele cu lamele mobile, la nevoie, poate inchise ermetic dand o protectie termica si fonica in plus fata de cele cu lamele fixe.

Obloanele din aluminiu se remarca prin fiabilitate crescuta, securitate, izolare fonica, protectie termica, impotriva umezelii, a prafului si razelor ultra-violete. Obloanele pot fi cu lamele fixe sau mobile pentru o etansare perfecta. Pot fi realizate intr-o gama variata de culori precum si imitatie lemn.

Obloanele culisante confera fatadei un aer modern, sunt usor de utilizat si au avantajul ca pot fi instalate la ferestre cu deschideri foarte mari. Sistemul de culisare standard este proiectat sa suporte greutati de pana la 80 kg/canat (optional pana la 150kg/canat) si consta intr-o sina din aluminiu montata in partea superioara a oblonului plus o pereche de role metalice duble imbracate in teflon pentru o functionare lina si silentioasa.

In partea inferioara un ghidaj din material compozit foarte rezistent, mentine cu precizie pozitia oblonului in plan vertical. Oblonul se inchide pe un profil din aluminiu pravazut cu perii iar zavorarea se face cu sisteme ingropate spacifice usilor culisante.

In situatia in care doriti sa beneficiati si dvs de avantajele produsului Omega Tamplarie, va rugam sa ne contactati.
PRODUCEM
rulouri exterioare și obloane de aluminiu
Vezi galerie foto